15. januari 2018

news

H+H ERGO® nomineret til Byggeriets Miljøpris 2018

Vi er meget stolte over, at vores montagelift H+H ERGO er blevet nomineret til prisen i kategorien ”produkt der bidrager til et bedre arbejdsmiljø”.


Nedslidning udbredt problem i byggebranchen
Tunge løft, træk og skub af vogne med tunge materialer, og i det hele taget hårdt fysisk arbejde gennem lang tid kan føre til skader og nedslidning af kroppen. For den enkelte medarbejder kan nedslidning på lang sigt føre til varige mén, invaliditet og tab af arbejdsevne.


H+H ERGO fjerner tunge løft fra arbejdsprocessen
Montageliften H+H ERGO er bygget til at overtage de tunge løft i forbindelse med montage af porebetonprodukter. Samtidig er H+H ERGO® den eneste montagelift i verden, der kan håndtere hele sortimentet af porebetonprodukter.


Optimalt design
H+H ERGOs design passer til både paller og emballage. Derfor kan montageliften uden problemer løfte produkterne fra pallen og køre dem hen til montagestedet. Liften er også udstyret med en moover. Så kan blokke, elementer og bjælker flyttes internt på byggepladsen uden, at det er nødvendigt at trække eller skubbe de tunge materialer rundt.


Sikkerhed i første række
Hos H+H arbejder vi med strategien Safety First. Det vil sige, at sikkerheden omkring vores produkter altid skal komme i første række. For H+H ERGO betyder det, at liften dels er designet til at afhjælpe de dele af arbejdet, som på lang sigt kan få helbredsmæssige konsekvenser for den enkelte medarbejder, dels at liften er udstyret med en række sikkerhedsanordninger. Alt sammen skal det være med til at skabe et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø for de mennesker, som arbejder med H+Hs produkter.

Få mere information om H+H ERGO her