10. oktober 2017

news

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

Overrækkelsen af Patent Nords Innovationspris 2017 fandt sted den 5. oktober 2017 ved en reception hos H+H Danmark A/S i Viby.

H+H Danmark A/S får prisen for montageliften H+H ERGO, som på innovativ vis kombinerer forbedret arbejdsmiljø med øget konkurrenceevne.

Montageliften H+H ERGO er et resultat af H+Hs langvarige fokus på udvikling i en branche, hvor konkurrencen er intens. Med H+H ERGO kan montørerne ude på byggepladsen nu montere vægelementerne betydeligt hurtigere end tidligere og samtidig undgå de tunge manuelle løft under byggeprocessen. Det forbedrede arbejdsmiljø giver sammen med tidsfaktoren H+H en konkurrencefordel, som virksomheden kan udnytte til at cementere sin stærke position på porebetonmarkedet.

Innovationsprisen er indstiftet af Patent Nord i år 2011, og bliver uddelt en gang årligt til en person eller en virksomhed, som i et bemærkelsesværdigt omfang har udviklet nye innovative produkter og effektivt patentbeskyttet de nye produkter til glæde for hele det danske samfund.

Læs mere om innovationsprisen på http://patent-nord.dk/index.php/innovationsprisen.

 
 
     

Adm. direktør Jacob Lypart, H+H Danmark A/S får overrakt prisen af
Adm. direktør Hans Harding fra Patent Nord ApS