12. november 2020

news

Ny innovationsafdeling i koncernen, ny direktør og nyt navn

H+H’s nordiske direktør skal lede ny udviklingsafdeling
Siden 2015 har den danske porebeton- og kalksandstensproducent H+H næsten fordoblet omsætningen og mere end firedoblet det primære driftsresultat. For at sikre den fortsatte positive udvikling udvider koncernen nu med en udviklingsafdeling, H+H Group Innovation.

Jacob Lypart, administrerende direktør i H+H Nordics A/S er blevet udnævnt til at lede den nye afdeling i rollen som Chief innovation officer (CINO). Han tiltræder stillingen 1. januar 2021. Hans afløser i H+H Nordics bliver nuværende projektchef Dorthe Storm.
 

Ny direktør er rekrutteret internt
Arvtageren til stillingen som administrerende direktør for H+H Nordics A/S bliver nuværende Projektchef Dorthe Storm. Hun er uddannet bygningsingeniør og har siden sin ansættelse i H+H
i 2015 været med til at styrke vores Back Office funktioner, samt arbejdet med fokuseret salg.

“Vi har de seneste år været inde i en fantastisk udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at sikre vores position på markedet og vores fokus på den gode kunderejse”, siger Dorthe Storm.
 

Øget fokus på innovation
Byggematerialeindustrien og byggesektoren er inde i en udvikling, hvor kravene til producenter og leverandører hele tiden vokser.

”Vi befinder os i en tid, hvor vilkårene for byggebranchen ændrer sig hele tiden. Blandt andet har vi både et ansvar for og et ønske om at nedsætte udledningen af CO2, og det kræver målrettet udvikling. Jeg er glad for, at Jacob Lypart har sagt ja til denne position på gruppeniveau, og jeg er overbevist om, at hans store erfaring med innovation og udviklingsarbejde sammen med hans iværksætterånd bliver værdifuld i arbejdet med at opbygge H+H Group Innovation”, siger Michael T. Andersen, CEO for H+H International A/S.
 

”Jeg ser meget frem til at løse opgaven med at etablere en udviklingsafdeling, sammen med blandt andet Gorm Rasmussen, nuværende produktchef i H+H Nordics, og som i de kommende år skal sikre innovation og produktudvikling på tværs af koncernen og gøre det muligt, at udforske nye vækstmuligheder”, siger Jacob Lypart.
 

Jacob Lypart har været ansat i H+H siden 2003, de sidste 12 år som administrerende direktør først for H+H Benelux og siden for H+H Nordics A/S.
 

Med fokus på den fremtidige vækst er der også blevet foretaget strategiske ændringer i H+H koncernen for at kunne understøtte den fortsatte ekspansion. Det betyder at den nordiske forretning bliver en del af den centralvesteuropæiske region og har i samme ombæring ændret selskabsnavn til H+H Nordics A/S.