H+H Nordics A/S er et datterselskab i den danskejede H+H koncern med forgrening i Nord- og Østeuropa. H+H har mere end 85 års erfaring inden for produktion, udvikling og salg af løsninger i porebeton!

H+H kan spore sin oprindelse tilbage til 1909, da murermester Henrik Johan Henriksen og teglværksejer Waldemar Kähler sammen etablerede “Singels-forretningen Omø”. Formålet med virksomheden var udvinding af sten og grus. I de efterfølgende år udvider virksomheden sine aktiviteter betydeligt og i 1937 påbegyndes produktionen af porebeton i Ølsted ved Frederiksværk.
 

Den dag i dag er H+H en international koncern, som udvikler, producerer, sælger og distribuerer porebeton og kalksandstens produkter og løsninger primært til vægge i boligbyggeri, industri -og erhvervsbyggeri. 

H+H har en stærk position i de markeder vi befinder os på og er i dag én af Europas største producenter af porebeton og kalksandsten. Vi tilbyder en bred pallette af services og løsninger for at sikre en høj kundetilfredshed. 

 

 

LINKS/DOWNLOADS

Om H+H

Arbejde i H+H Nordics A/S Ledige stillinger
Coronasituationen set fra H+H H+H & COVID19
Compliance og politikker Compliance og politikker
INVESTOR H+H AKTIONÆR
HISTORIEN OM H+H Koncernen