13. septembre 2021

news

Faglig dag 17. september 2020

 

Vi holder lukket på fredag grundet faglig dag. Derfor gør vi opmærksom på, at der er deadline torsdag den 16.9. klokken 15:00 for leveringer til tirsdag den 21.9.

Dagen skal bruges på øget fokus på bæredygtighed, salgsstrategier, branding & marketing-indsatser samt ikke mindst handle om porebeton i kunstens verden. Dagen afsluttes med en middag og en hyggelig aften.

Vi glæder os til en spændende, lærerig og sjov dag, som skal gøre os endnu bedre rustet til at give vores kunder den bedste service og oplevelse med vores produkter og vægløsninger – for vi er PARTNERS IN WALL BUILDING!                                 


25. mars 2021

news

H+H Nordics A/S søger en Forhandler- og projektsælger


Marts 2021:
 

 

Download stillingsopslag her

 


26. avril 2021

news

Kristi Himmelfart og Pinse

Torsdag 13. maj – Kr. Himmelfartsdag: Lukket og ingen udkørsel


Fredag 14. maj – Dagen efter Kr. Himmelfartsdag: Lukket, dog udkørsel


Deadlines:            senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                             Ønskes levering 14. maj… deadline kl. 10 d. 11. maj

                             Ønskes levering 17. maj… deadline kl. 10 d. 11. maj

                             Ønskes levering 18. maj… deadline kl. 10 d. 12. maj  

               

Mandag 24. maj – 2. Pinsedag: Lukket og ingen udkørsel


Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering


16. mars 2021

news

Hils på Nevin Bayar - ny ekspeditionsmedarbejder


Det er med stor glæde, at vi har ansat endnu en salgsassistent i vores ekspeditionsafdeling. Nevin Bayar har en masse stærke kompetencer, som vi er sikre på vil komme vores kunder til gode:
”Jeg kommer oprindeligt fra Stockholm, men har boet i Danmark siden 2014. Jeg har en bachelor i International Relations fra universitetet i Malmø, og så har jeg taget en uddannelse som bygningskonstruktør her i Danmark”.

Da Nevin så jobopslaget hos H+H, så hun det som en oplagt mulighed for at kombinere begge uddannelser:
”Jeg er en meget social person, og med det her job kan jeg bruge min viden om bygningskonstruktioner OG min uddannelse fra International Relations. Og det går faktisk rigtig godt – jeg er rigtig glad for det.”
 
Spørger man hende, hvad det bedste ved jobbet er, er der ingen tvivl:
”Helt ærligt? Så er det alle de fantastiske personer, som arbejder her. Det har været en svær tid at starte på et nyt job pga. corona. Men der har slet ikke været nogle problemer, og jeg har fået så meget hjælp”.
 
Netop gode kollegaer er noget, Nevin værdsætter højt:
”Hvis man skal trives på sit arbejde, er det vigtigste, at der er nogle gode mennesker. Det er dem, der gør det til et godt sted at være”.
 
Vi kunne ikke være mere enige, og herfra skal lyde et varmt velkommen – vi glæder os til samarbejdet!
 

4. mars 2021

news

H+H International A/S har offentliggjort Årsregnskabet for 2020.

H+H International A/S har offentliggjort Årsregnskabet for 2020. Group CEO Michael Troensegaard Andersen udtaler: ”At levere det næstbedste EBIT og det højeste nogensinde efter skat i H+Hs historie i et år præget af lockdown, som følge af den globale pandemi, er en særdeles flot bedrift. Dette er et bevis på vores fortsatte stærke strategiudførelse såvel som dedikation og hårdt arbejde fra medarbejderne i H+H.

Derudover har vi nået en vigtig milepæl på vores bæredygtig-hedsrejse med udgivelsen af ​​vores første stand-alone bæredygtighedsrapport for 2020, der markerer vores mål om, at nå netto-nul - og muligvis netto-negative - emissioner fra vores produkter og operationer inden 2050.”

 

Download H+H International A/S Årsrapport (Engelsk) her

 


1. mars 2021

news

Hils på Peter Rasmussen - ny intern sælger

Vi fortsætter med at yde den bedste kundeservice. Derfor har vi udvidet vores H+H-familie med Peter Rasmussen, der er startet i en nyoprettet stilling som intern sælger. Peter skal primært arbejde med kundeopfølgning, men også styrke vores interne processer og struktur, så vi får lavet nogle gode løsninger i samarbejde med vores kunder.
”Jeg er egentlig bare en kontornisse, som har arbejdet med salg og kundeservice i IT- og telebranchen i mange år. Derfor er jeg bestemt ikke branchevant i H+H-regi, men det er helt klart den gode dialog med kunderne, der trigger mig og giver mig en god hverdag. Og selv om jeg er ny i branchen, så er værdierne hos H+H nogle, som jeg selv arbejder efter, og det motiverer mig."
Selv om Peter kun har siddet på sin nye pind i en lille måneds tid, er han ikke i tvivl om, hvad det bedste ved jobbet er:
”Det bedste er helt klart at have nogle utrolig rare kollegaer, som er ekstremt dygtige til deres fag. Men det er lige så meget kontakten med kunderne. De tager utroligt godt imod mig, når jeg kontakter dem, og det bekræfter mig i, at jeg har valgt det rigtige, når jeg får så positiv respons fra dem. Og så synes jeg selvfølgelig, det er fedt at være med til at definere mine arbejdsopgaver."
Et stort og varmt velkommen herfra – vi glæder os til samarbejdet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15. décembre 2020

news
Julehyggen er i fuld gang og kalenderlyset siger JUL lige om lidt.
Vi vil derfor gerne informere jer om vores åbningstider og deadlines for bestilling i forbindelse med julen og nytåret 2020.
Vi holder åbent mandag til onsdag i ugerne 52 og 53 – de samme dage vil det være muligt at få leveret varer til både lagrer og byggepladser.
Vores sædvanlige deadlines vil være gældende: Din bestilling skal være os i hænde inden klokken 10.00 - to hverdage/åbningsdage inden den ønskede levering.
Vi vil gerne opfordre til at bestille i god tid, da der vil være begrænset kapacitet i perioden.
Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at selvafhentning på vores lager ikke er muligt i uge 53.

 


1. janvier 1970

news

Vi holder lukket i dag fra kl. 14.00

I år bliver julefrokosten ikke helt, som den plejer.
Fra klokken 14.00 og resten af dagen i dag afholder vi en coronavenlig og temmelig forkortet udgave af vores årlige julearrangement. I år har arrangementet fået et nyt format, så vi sikrer, at alle kan deltage, samtidig med at vi overholder de gældende covid-19-restriktioner.
I år vil nogle medarbejdere derfor være med fra mødelokalet på Skanderborgvej, mens andre deltager fra hjemmekontoret, når vi gennemgår året der gik, og året der kommer. Her skal vi blandt andet sige farvel til Jacob Lypart og velkommen til vores nye administrerende direktør Dorthe Storm.
Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag i H+H.

12. novembre 2020

news

Ny innovationsafdeling i koncernen, ny direktør og nyt navn

H+H’s nordiske direktør skal lede ny udviklingsafdeling
Siden 2015 har den danske porebeton- og kalksandstensproducent H+H næsten fordoblet omsætningen og mere end firedoblet det primære driftsresultat. For at sikre den fortsatte positive udvikling udvider koncernen nu med en udviklingsafdeling, H+H Group Innovation.

Jacob Lypart, administrerende direktør i H+H Nordics A/S er blevet udnævnt til at lede den nye afdeling i rollen som Chief innovation officer (CINO). Han tiltræder stillingen 1. januar 2021. Hans afløser i H+H Nordics bliver nuværende projektchef Dorthe Storm.
 

Ny direktør er rekrutteret internt
Arvtageren til stillingen som administrerende direktør for H+H Nordics A/S bliver nuværende Projektchef Dorthe Storm. Hun er uddannet bygningsingeniør og har siden sin ansættelse i H+H
i 2015 været med til at styrke vores Back Office funktioner, samt arbejdet med fokuseret salg.

“Vi har de seneste år været inde i en fantastisk udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at sikre vores position på markedet og vores fokus på den gode kunderejse”, siger Dorthe Storm.
 

Øget fokus på innovation
Byggematerialeindustrien og byggesektoren er inde i en udvikling, hvor kravene til producenter og leverandører hele tiden vokser.

”Vi befinder os i en tid, hvor vilkårene for byggebranchen ændrer sig hele tiden. Blandt andet har vi både et ansvar for og et ønske om at nedsætte udledningen af CO2, og det kræver målrettet udvikling. Jeg er glad for, at Jacob Lypart har sagt ja til denne position på gruppeniveau, og jeg er overbevist om, at hans store erfaring med innovation og udviklingsarbejde sammen med hans iværksætterånd bliver værdifuld i arbejdet med at opbygge H+H Group Innovation”, siger Michael T. Andersen, CEO for H+H International A/S.
 

”Jeg ser meget frem til at løse opgaven med at etablere en udviklingsafdeling, sammen med blandt andet Gorm Rasmussen, nuværende produktchef i H+H Nordics, og som i de kommende år skal sikre innovation og produktudvikling på tværs af koncernen og gøre det muligt, at udforske nye vækstmuligheder”, siger Jacob Lypart.
 

Jacob Lypart har været ansat i H+H siden 2003, de sidste 12 år som administrerende direktør først for H+H Benelux og siden for H+H Nordics A/S.
 

Med fokus på den fremtidige vækst er der også blevet foretaget strategiske ændringer i H+H koncernen for at kunne understøtte den fortsatte ekspansion. Det betyder at den nordiske forretning bliver en del af den centralvesteuropæiske region og har i samme ombæring ændret selskabsnavn til H+H Nordics A/S. 


1. janvier 1970

news

LUKKET FREDAG 4/9-20

Vi kan altid blive bedre og udvikle os! Derfor holder vi intern uddannelsesdag i H+H fredag d. 4/9, hvor kontoret vil være lukket.
Lukning fredag 4/9 betyder, at deadline for levering tirsdag d. 8/9 rykkes til torsdag d. 3/9 inden kl. 10.00.
Vi ser frem til en lærerig dag, hvor der naturligvis tages forbehold og holdes afstand, så vi bliver kloge under trygge rammer.
 

30. septembre 2020

news

Ledig stilling


20. août 2020

news

ARCHITECT@WORK

Ses vi til messen Architect@Work d. 9.-10. september i Forum Copenhagen?

Forestil dig et lokale, hvor alle stande ligner hinanden og er beklædt med mørke gardiner fra loft til gulv - et simpelt og æstetisk udtryk på én og samme tid. Bagved gardinerne gemmer der sig et indblik i innovative og nye produkter fra forskellige producenter, importører og distributører inden for byggebranchen.

I år finder du også H+H bag et af gardinerne, hvor vi står klar til at inspirere og præsentere vores seneste innovation.

Læs mere om ARCHITECT@WORK her: 


21. juin 2020

news

SOMMEREN 2020

Sommeren igennem vil det være muligt at få fat i os pr. telefon og mail - som vanligt.

Ingen ændrede åbningstider blot fordi solen skinner og folk rejser på ferie.

Fra kl. 7-16 mandag til torsdag og fra kl. 7-15.30 fredag, sidder vi klar til at besvare dit opkald

på tlf. 70 24 00 50

Afhængig af hvor mange sager vi modtager til beregning, undgår vi nok ikke en forlænget beregningstid på tilbud, så vær i god tid og tålmodig ;-)

Vær samtidig opmærksom på, at vores faste leverandør af specialbjælker, EXPAN, holder lukket i ugerne 29-30-31. Det betyder, at der hverken produceres eller udleveres specialbjælker i denne periode, hvilket naturligvis udløser forlænget leveringstid.

Så husk at bestille i god tid, så dit byggeprojekt ikke går i stå henover sommeren!

VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER!


27. mars 2020

news

ÅBNINGSTIDER & DEADLINES I FORB. MED DIVERSE HELLIGDAGE

Påske:

Torsdag 9. april, fredag 10. april og mandag 13. april: Lukket og ingen udkørsel

Øvrige dage har vi udkørsel som normalt og samme deadline som altid:

Kl. 10, 2 hverdage før ønsket leveringsdag

 

Bededag:

Fredag 8. maj – Bededag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

 

Kristi Himmelfartsdag:

Torsdag 21. maj – Kr. Himmelfartsdag: Lukket og ingen udkørsel

Fredag 22. maj – Dagen efter Kr. Himmelfartsdag: Lukket, dog udkørsel

Deadlines:            senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                             Ønskes levering 22. maj… deadline kl. 10 d. 19. maj

                             Ønskes levering 25 maj… deadline kl. 10 d. 20. maj

                             Ønskes levering 26. maj… deadline kl. 10 d. 20. maj

 

Pinse:     

Mandag 1. juni – 2. Pinsedag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

 

Grundlovsdag:

Fredag 5. juni – Grundlovsdag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:            senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                             Ønskes levering 8. juni… deadline kl. 10 d. 3. juni

                             Ønskes levering 9. juni… deadline kl. 10 d. 4. juni


18. mars 2020

news

Coronasituationen set fra H+H
 

 Vores fabrikker producerer som de skal.
 Vi fragter fortsat varer fra vores fabrikker til Danmark.
 Vi tager imod ordrer og afkald som vi plejer – blot via Skype og hver sin hjemmearbejdsplads, eller pr. mail: EKSP@HplusH.dk.
 Vi beregner fortsat mængder og regner tilbud på livet løs – fra hver sin hjemmearbejdsplads. Find mere info her: https://www.hplush.dk/tilbudsafdeling
 Vores sælgere og konsulenter sidder ligeledes hjemme og kan kontaktes på tlf. eller mail. Deres kontaktoplysninger finder du på vores hjemmeside.
 Vi afholder lidt flere interne møder end normalt. Derfor foreslår vi, at du i disse perioder sender os en mail, hvis du bliver træt af at vente, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Pas på hinanden derude, hold afstand til chaufførerne – så de kan holdes smittefrie og leveringsdygtige. Så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at levere varer til dit byggeprojekt.

 


12. mars 2020

news

Vigtig orientering omkring foranstaltninger til begrænsning af COVID-19-epidemien

Kære kunder og samarbejdspartnere.
 

Vi er i en situation hvor regeringen og landets myndigheder, har bedt alle i samfundet om at tage et medansvar for at sikre, at vi kommer igennem denne svære tid på bedst mulig vis.
 

Hos H+H tager vi naturligvis dette ansvar meget alvorligt og vi følger udviklingen nøje, og vil i videst muligt omfang sørge for, at alle H+H’s ansatte arbejder hjemmefra i den kommende tid.
 

H+H Danmark A/S fortsætter den daglige drift
Vi fortsætter den daglige drift og du kan altså stadig komme i kontakt med os på både telefon og e-mail inden for normal arbejdstid.
 

Tilbudsafdelingen: https://www.hplush.dk/tilbudsafdeling

Ekspeditionen(ordre/afkald): https://www.hplush.dk/ekspedition


Frode Laursen, vores samarbejdspartner på logistiksiden og som disponerer for os samt sørger for at pakke og levere varer, er fortsat i operation, dog med de restriktioner der er anbefalet fra sundhedsmyndighederne mht. ingen fysisk kontakt med chaufføren samt hygiejne osv.
 

Vi vil løbende vurdere hvilke tiltag som er nødvendige for at imødekomme myndighedernes anbefalinger samt kommunikere dette til markedet efterhånden, som situationen udvikler sig. Derfor opfordres kunder og samarbejdspartnere til at holde øje med vores informationsplatforme i form af vores hjemmeside www.HplusH.dk samt sociale mediekanaler Facebook og LinkedIn.

 


9. mars 2020

news

Byggeri 2020

BYGGERI-messen 2020 er blevet udsat på ubestemt tid på grund af coronavirussen, så vi ses desværre ikke d. 10. - 13. marts i Fredericia.

Vi håber dog, at vi på et senere tidspunkt kan få lov til at møde jer der og tage en snak om fremtidens byggerier.

Læs evt. mere her!

 


31. décembre 2019

news

Nytårshilsen fra H+H Nordic

Kære kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.
Sikke dog tiden den flyver afsted og inden længe går vi ind i et nyt og spændende år med masser af planer og håb. Men inden vi når så vidt vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der er gået.

2019 har været et travlt år i H+H Nordic, med stor aktivitet og mange nye tiltag, heriblandt at blive jeres foretrukne ”Partners in Wall Building”.

Partners In Wall Building
2019 har været et år, hvor vi, H+H, har udvidet vores internationale forretning yderligere og samtidigt tilføjet nye løsninger til vores produktsortiment. I den forbindelse har vi talt med mange af vores europæiske kunder, som beskriver os som en pålidelig og professionel specialist indenfor murværk, der leverer vægmaterialer af høj kvalitet. I fremtiden ønsker H+H at understøtte dette med at blive en ansvarlig samarbejdspartner og skabe værdi for vores partnere indenfor vægbyggeri.

Helt konkret betyder det i H+H Nordic, at vi i 2019 har arbejdet meget målrettet med ”Partners in Wall Building”. Vi har i 2019 arbejdet fokuseret med de samarbejdspartnere, hvor vi sammen har kunne skabe en større værdi i hele byggeriprocessen for husbyggeren, kunden, de udførende, distributøren m.fl. - vi tager partnerdelen alvorligt. Desuden har vi i H+H Nordic også fået et nyt produkt i sortimentet, så vi nu kan levere en hel væg (mere om dette senere).

H+H Kalksandsten
H+H Danmark har fået en ny produktkategori i sortimentet – H+H Kalksandsten, som typisk vil indgå som et supplement til vores øvrige porebetonløsninger. H+H Kalksandsten er ”den stærke dreng i klassen” og anvendes i byggeriet til bl.a. bærende vægge, hvor der er behov for en stærkere bæreevne samt opfyldelse af høje lydkrav.
H+H Danmark leverede det første testbyggeri med H+H Kalksandsten på Højmarksskolen i Holsted i april måned. ”H+H Kalksandsten er utrolig nemt at arbejde med, for det hele er et gennemtænkt byggesystem, som kan komme til at gå op i både højde og længde. Så det er meget begrænset, hvor mange tilskæringer vi skal lave på byggepladsen. Og så er det rart at arbejde med, da dens vægt betyder, at vi skal bruge en kran til at montere modulerne med og derfor ikke behøver at løfte noget. Så det kan muligvis være fremtiden inden for byggeri”, fortæller Søren Kongsted, entreprenør på byggeprojekt for Højmarkskolen i Holsted.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder dette produkt og du kan læse meget mere om H+H Kalksandsten på vores hjemmeside: https://www.hplush.dk/kalksandsten

Klima og miljø
Klima og miljø har været de helt store emner i den offentlige debat i det forgangne år. I H+H har vi har i en årrække bl.a. arbejdet med bæredygtighed og indeklima, som netop vores løsninger understøtter. I år har vi især arbejdet på at gøre branchen opmærksom på at netop stenhuse er en bæredygtig løsning.

H+H’s løsninger har altid være lavenergiklasse samt langtidsholdbare og ansvarligt producerede byggematerialer – det er der ikke noget nyt i, hvorfor vi står helt inde for vores løsninger.

Med tilsagn fra både industrien og regeringen om øget fokus på at finde de rigtige løsninger i årene fremover, ser vi hos H+H frem til fortsat at være en del af og bidrage til at gøre en forskel.

Byggeri 2020
H+H Danmark er atter at finde blandt udstillerne i på Byggeri 2020 i Fredericia. Vi vil ikke løfte sløret for meget, men kan love at konceptet for vores stand bliver væsentligt anderledes end de sidste mange år – så husk at kigge forbi den 10.-13. marts 2020.
 

Året der kommer
H+H Nordic har indgået nye samarbejdsaftaler med spændende partnere, så år 2020 ser lovende ud – og vi vil fortsætte videreudviklingen af bedre partnerskaber med flere nye tiltag. Vi glæder os til at arbejde tættere sammen med jer i år 2020.

Afsluttende vil jeg ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.
 
De bedste hilsner

Jacob Lypart

 

 


10. décembre 2019

news

OBS! INGEN UDKØRSEL MELLEM JUL OG NYTÅR!

 

Vær opmærksom på at vi holder lukket i perioden 23/12-19 til og med 1/1-20 – i samme periode er der ingen udkørsel.

Skal du have leveret varer inden jul og nytår er dette muligt fredag d. 20/12 – deadline onsdag d. 18/12 kl. 10.00

 

Følgende deadlines er gældende for de første dage i det nye år:

For levering torsdag d. 2/1 - er der deadline torsdag d. 19/12 kl. 10.00

For levering fredag d. 3/1 - er der er deadline fredag d. 20/12 kl. 10.00

BULK-leverancer kan heller ikke finde sted mellem jul og nytår.
Første mulige BULK-leveringsdag efter årsskiftet er fredag d. 3/1 – deadline 20/12 kl. 10.00

 

Da EXPAN holder lukket for produktion mellem jul og nytår – anbefales det at være i ekstra god tid i forbindelse med

bestilling af sager der indeholder specialbjælker, og som ønskes leveret i begyndelsen af 2020!


22. novembre 2019

news

OBS OBS!! Vi holder lukket fredag d. 6/12!

Vi holder lukket fredag d. 6/12 i forbindelse med intern workshop, deadline for levering tirsdag d. 10/12

rykkes derfor til torsdag d. 5/12 kl. 15.00!


9. novembre 2019

news

Så er der kalksandsten på menuen

Det er lidt tid siden, at vi havde vores første levering af H+H Kalksandsten, men det er helt nyt, at det nu indgår som en officiel del af vores sortiment.

Kalksandsten skal ses som den stærke dreng i klassen og et stærkt supplement i porebetonbyggerier. Dets fordel er, at det har en større bæreevne og opfylder lydkrav til f.eks. lejlighedsskel og skillevægge. H+H Kalksandsten er bl.a. tiltænkt til bærende skillevægge og lejlighedsskel i både etplansbyggerier og byggerier i flere etager, som kræver ekstra robusthed og/eller høje krav til lydisolering.

En anden fordel ved kalksandsten er, at det er nemt at arbejde med. Det er et gennemtænkt byggesystem, der med begrænsede tilskæringer, kan komme til at gå op i både højde og længde. Herudover får man lov til at ”lege med kran” når modulerne monteres, hvilket kan betyde, at din ryg kan holde til lidt ekstra år på arbejdsmarkedet.

Læs mere om H+H Kalksandsten og dets egenskaber her.

1. janvier 1970

news

Vi holder lukket fredag 16/8

Fredag d. 16/8 holder vi lukket i forbindelse med intern workshop.

Deadline for ordre til tirsdag d. 20/8 er dermed allerede på torsdag kl. 15

Vi vender friske og endnu klogere tilbage mandag d. 19. kl. 7


23. juin 2019

news

Åbningstider sommeren 2019

Sommeren igennem vil det være muligt at få fat i os pr. telefon og mail - som vanligt.

Ingen ændrede åbningstider blot fordi solen skinner og folk rejser på ferie.

Fra kl. 7-16 mandag til torsdag og fra kl. 7-15.30 fredag, sidder vi klar til at besvare dit opkald

på tlf. 70 24 00 50

Afhængig af hvor mange sager vi modtager til beregning, undgår vi nok ikke en forlænget beregningstid på tilbud,

så vær i god tid og tålmodig ;-)

RIGTIG GOD SOMMER!

  


16. juin 2019

news

EXPAN - sommerlukket

Vi nærmer os sommerferien - og særlig én sommerferie skal du være ekstra opmærksom på, hvis du forventer at skulle bygge med H+H Porebeton inkl. specialbjælker.

Vores faste leverandør af specialbjælker, EXPAN, holder nemlig lukket i ugerne 29-30-31. Det betyder, at der hverken produceres eller udleveres specialbjælker i denne periode, og udløser naturligvis forlænget leveringstid.

Så husk at bestille i god tid, så dit byggeprojekt ikke går i stå henover sommeren!


21. mai 2019

news

ÅBNINGSTIDER I FORB. MED DIVERSE HELLIGDAGE

Torsdag 30. maj – Kr. Himmelfartsdag: Lukket og ingen udkørsel

 

Fredag 31. maj – Dagen efter Kr. Himmelfartsdag: Lukket, dog udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                             Ønskes levering 31. maj… deadline kl. 10 d. 28. maj

                             Ønskes levering 3. juni… deadline kl. 10 d. 28. maj

                             Ønskes levering 4. juni… deadline kl. 10 d. 29. maj

     

Onsdag 5. juni – Grundlovsdag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                             Ønskes levering 6. juni… deadline kl. 10 d. 3. juni

                             Ønskes levering 7. juni… deadline kl. 10 d. 4. juni

                       

Mandag 10. juni – 2. Pinsedag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering


9. avril 2019

news

H+H har haft sin første levering af H+H Kalksandsten

H+H Kalksandsten er et quadro-system, som betyder, at materialemodulerne er præfabrikeret som standard i 1/1, ¾, ½ og ¼ moduler, hvilket giver mulighed
for at bygge i stort set alle mål uden at skulle skære i materialet på selve byggepladsen. Den nye tilføjelse til produktsortimentet skal optimere både nye muligheder
for flere etagers byggerier, byggefleksibiliteten og tilføre styrke i en helt ny klasse til fremtidige byggerier. Og for montører og entreprenører er det et produkt, der
kommer til at lette arbejdsgangen og de mange løft på byggepladsen.

 


18. février 2019

news

Ny folie til det nordiske vejrs luner!

Det er ingen hemmelighed, at det nordiske vejr og klima ikke altid er så venligt mod os eller de materialer, vi har stående udendørs.

Især ikke kombinationen af sol og fugt er det bedste til udendørs opmagasinering. Det er derfor med stor begejstring (ja, der skal nogle gange ikke mere til), at vi præsenterer
vores nye folie til vores produkt, Vægelementet®. En folie som nu er lystæt og uigennemtrængelig for sol, vejr og vind. Med denne nye "frakke" og de efterhånden velkendte
hjørnebeskyttere, kan vi nu levere et endnu mere perfekt produkt til slutkunden uanset hvorhenne i Norden, der er tale om. Samtidig betyder det, at vægelementerne nu tåler at
stå endnu længere tid udendørs, hvis f.eks. et byggeprojekt mod forventning skulle trække ud. Folien er stadig hvid, men det er altså muligt at se forskel på den gamle og den nye folie.

15. janvier 2019

news

Fra 25 kg poser til 20 kg poser

Det burde efterhånden ikke være nogen hemmelighed, at vi hos H+H konstant og i tæt samarbejde med de mennesker der i hverdagen arbejder med og håndterer vores produkter på såvel lagrer som byggepladser, tænker arbejdsmiljø og innovation til glæde for alle. Som det vil fremgå af vores kommende prisliste og produktoversigt overgår vi derfor i løbet af 2019 fra 25 kg poser til 20 kg poser. H+H Vinterfix® er allerede på markedet som 20 kg poser, det samme gør sig gældende for H+H Blokfix®. Senere leveres H+H Elementfix®, Spartelmasse og Udfyldningsmørtel ligeledes i 20 kg poser. Med skiftet fra 25 kg til 20 kg poser reduceres de tunge løft med hele 20%, vær dog opmærksom ved beregning af limforbrug samt ved opblanding med reduceret vandforbrug (vejledning findes som altid på posen samt på vores hjemmeside).
 
 
 

31. janvier 2019

news

Information fra H+H

Brug vægsystemer fra samme producent til porebetonbyggeri. Nedbrydning af fuger har fået Teknologisk Institut til at udsende ”early warning” om brugen af vægkonstruktioner af sammenlimede porebetonblokke. Brug porebeton og fugelim og -puds fra samme producent, råder H+H

 

 

 

 


5. octobre 2018

news

Gazelle 2018

Det svarer sig at drive en professionel virksomhed samt at satse på kvalitet og innovative løsninger! 
- For 2. år i træk er vi den stolte modtager af Børsens Gazelle-pris.
- For 6. år i træk oplever vi vækst i vores omsætning.
Mange tak til vores kunder for tilliden og til vores ansatte for den enorme arbejdsindsats!

7. janvier 2019

news

20 kg. poser

 

Som det fremgår af vores kommende prisliste og produktoversigt overgår vi i løbet af 2019 fra 25 kg. poser til 20 kg. poser.

H+H Vinterfix® er allerede på markedet som 20 kg. poser (DB 2002371), det samme er gældende for H+H Blokfix® (DB 2002367).

Senere leveres H+H Elementfix®, Spartelmasse og Udfyldningsmørtel ligeledes i 20 kg. poser.

 

Med skiftet fra 25 kg. til 20kg. poser reduceres de tunge løft med hele 20%, vær dog opmærksom ved beregning af limforbrug

samt ved opblanding med reduceret vandforbrug (vejledning findes som altid på posen samt her på hjemmesiden).

 

20 kg. Blokfix: http://ipaper.ipapercms.dk/HH/HHDenmark/brugsanvisninger/blokfix-brugsanvisning/#/

 

20 kg. Vinterfix: http://ipaper.ipapercms.dk/HH/HHDenmark/brugsanvisninger/vinterfix-brugsanvisning/#/


30. novembre 2018

 

 

OBS! INGEN UDKØRSEL MELLEM JUL OG NYTÅR!

Vær opmærksom på at der INGEN udkørsel er i perioden 22/12-18 til og med 1/1-19

Følgende deadlines er gældende for de første dage i det nye år:

For levering onsdag d. 2/1 - er der deadline torsdag d. 20/12 kl. 10.00.

For levering torsdag d. 3/1 - er der er deadline fredag d. 21/12 kl. 10.00.

BULK-leverancer kan ikke finde sted mellem jul og nytår.
Første mulige BULK-leveringsdag efter årsskiftet er onsdag d. 3/1-19 – deadline 28/12 kl. 10.00.

NB! Kontoret holder lukket d. 20/12 kl. 12-16 (i "nødssituationer" kan vi træffes på: 20427090)

NB! Kontoret holder åbent d. 27/12 kl. 8-16 og 28/12 december kl. 8-15.30!

 

Da EXPAN holder lukket for produktion mellem jul og nytår – anbefales det at være i ekstra god tid i forbindelse med

bestilling af sager der indeholder specialbjælker, og som ønskes leveret i begyndelsen af 2019!


2. septembre 2018

Faglig dag

Vær venligst opmærksom på, at vi grundet faglig dag, holder kontoret lukket fredag d. 14/9-18.

Det betyder, at ordre/afkald til tirsdag d. 18/9 skal være os i hænde senest torsdag d. 13/9 kl. 15.00!

Deadline for ordre/afkald til mandag d. 17/9 er som vanligt torsdag d. 13/9 kl. 10.00.


11. septembre 2018

news

Nyansættelse pr. 14/9 2018

Det er med stor glæde at vi hermed præsenterer endnu en ny tilbudsberegner.

Dino Mesic starter hos os fredag d. 14/9, er 25 år gammel, uddannet bygningskonstruktør og har erfaring fra byggepladser med både planlægning og udførelse.

Pr. 17. september kan Dino kontaktes på tlf. 70240052 samt pr. mail: dme@HplusH.dk

Vi håber at kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Dino.


5. septembre 2018

Husk køreplader m.m.

Efteråret er over os og tilkørselsforholdene bør være i fokus, når I skal have leveret kvalitetsporebeton fra H+H.

Husk at det er byggepladsen og dens modtagere, der er ansvarlige for,

at vi med vores 48 tons tunge vogntog, kan komme ind til byggepladsen med varerne.

Kig og læs med her!


12. août 2018

news

Nyansættelse pr. 13. aug. 2018

Vi ønsker Erik Otto Nielsen velkommen som ny tilbudsberegner i vores tilbudsafdeling. 


Erik Otto Nielsen (59 år) er en herre med stor branchekendskab og kommer fra en stilling som projektberegner ved DS Stålprofil. Pr. 13. august kan Erik kontaktes på tlf. 70240050 samt på e-mail: eon@HplusH.dk

Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Erik.


15. janvier 2018

news

H+H ERGO® nomineret til Byggeriets Miljøpris 2018

Vi er meget stolte over, at vores montagelift H+H ERGO er blevet nomineret til prisen i kategorien ”produkt der bidrager til et bedre arbejdsmiljø”.


Nedslidning udbredt problem i byggebranchen
Tunge løft, træk og skub af vogne med tunge materialer, og i det hele taget hårdt fysisk arbejde gennem lang tid kan føre til skader og nedslidning af kroppen. For den enkelte medarbejder kan nedslidning på lang sigt føre til varige mén, invaliditet og tab af arbejdsevne.


H+H ERGO fjerner tunge løft fra arbejdsprocessen
Montageliften H+H ERGO er bygget til at overtage de tunge løft i forbindelse med montage af porebetonprodukter. Samtidig er H+H ERGO® den eneste montagelift i verden, der kan håndtere hele sortimentet af porebetonprodukter.


Optimalt design
H+H ERGOs design passer til både paller og emballage. Derfor kan montageliften uden problemer løfte produkterne fra pallen og køre dem hen til montagestedet. Liften er også udstyret med en moover. Så kan blokke, elementer og bjælker flyttes internt på byggepladsen uden, at det er nødvendigt at trække eller skubbe de tunge materialer rundt.


Sikkerhed i første række
Hos H+H arbejder vi med strategien Safety First. Det vil sige, at sikkerheden omkring vores produkter altid skal komme i første række. For H+H ERGO betyder det, at liften dels er designet til at afhjælpe de dele af arbejdet, som på lang sigt kan få helbredsmæssige konsekvenser for den enkelte medarbejder, dels at liften er udstyret med en række sikkerhedsanordninger. Alt sammen skal det være med til at skabe et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø for de mennesker, som arbejder med H+Hs produkter.

Få mere information om H+H ERGO her

 


10. octobre 2017

news

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

Overrækkelsen af Patent Nords Innovationspris 2017 fandt sted den 5. oktober 2017 ved en reception hos H+H Danmark A/S i Viby.

H+H Danmark A/S får prisen for montageliften H+H ERGO, som på innovativ vis kombinerer forbedret arbejdsmiljø med øget konkurrenceevne.

Montageliften H+H ERGO er et resultat af H+Hs langvarige fokus på udvikling i en branche, hvor konkurrencen er intens. Med H+H ERGO kan montørerne ude på byggepladsen nu montere vægelementerne betydeligt hurtigere end tidligere og samtidig undgå de tunge manuelle løft under byggeprocessen. Det forbedrede arbejdsmiljø giver sammen med tidsfaktoren H+H en konkurrencefordel, som virksomheden kan udnytte til at cementere sin stærke position på porebetonmarkedet.

Innovationsprisen er indstiftet af Patent Nord i år 2011, og bliver uddelt en gang årligt til en person eller en virksomhed, som i et bemærkelsesværdigt omfang har udviklet nye innovative produkter og effektivt patentbeskyttet de nye produkter til glæde for hele det danske samfund.

Læs mere om innovationsprisen på http://patent-nord.dk/index.php/innovationsprisen.

 
 
     

Adm. direktør Jacob Lypart, H+H Danmark A/S får overrakt prisen af
Adm. direktør Hans Harding fra Patent Nord ApS

 

   

3. juillet 2018

news

SOMMEREN 2018

Som tidligere år arbejder vi igennem hele sommeren.

Vi afholder sommerferie på skift, og vil derfor være at træffe mandag til torsdag kl. 8-16 samt fredag kl. 8-15.30.

Det samme gælder naturligvis levering, alle hverdage fra kl. 7-15 (hvis muligt gerne helt til kl. 17).

 

Kontakt os pr. tlf. 70240050 eller pr. mail!

TILBUDSAFDELINGEN: tilbud@HplusH.dk

EKSPEDITION, KØRSEL, AFKALD AF ORDRE: eksp@HplusH.dk

 

Standardvarer leveres som vanligt 2 hverdage efter bestilling – OBS! Deadline kl. 10.00.

NB! Specialbjælker har ekstra lang leveringstid grundet lukket hos EXPAN i ugerne 29, 30 og 31!

 

Vi ønsker alle en rigtig god sommer!


3. mai 2018

news

Bygningsfysikdagen 2018

H+H Danmark A/S var med som udstiller, da Bygningsfysikdagen blev afviklet onsdag den 2. maj på Crowne Plaza i Ørestaden.

Arrangementet blev afholdt i et samarbejde mellem BYG-ERFA, IDA Bygningsfysik og SBi ved Aalborg Universitet København. Ny viden inden for bygningers varmeforbrug, fugt og indeklima var blandt dagens temaer.

H+H’s tekniske chef Gorm Rasmussen og Produktkonsulent Peter Grønberg Hansen bemandede H+H standen. Med afsæt i produkter som H+H Termoblokken™ og Comfortblokken® blev det til mange interessante samtaler med konferencens deltagere.

Læs mere om Termoblokken™ og Comfortblokken® her:

http://www.hplush.dk/termoblokken
http://www.hplush.dk/comfortblokken


15. avril 2018

news

ÅBNINGSTIDER/DEADLINES I FORB. MED DIVERSE HELLIGDAGE – FORÅRET 2018

Fredag 27. april – St. Bededag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

 

Torsdag 10. maj – Kr. Himmelfartsdag: Lukket og ingen udkørsel

Fredag 11. maj – Dagen efter Kr. Himmelfartsdag: Lukket, dog udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                              Ønskes levering 11. maj… deadline kl. 10 d. 8. maj

                              Ønskes levering 14. maj… deadline kl. 10 d. 9. maj

                              Ønskes levering 15. maj… deadline kl. 10 d. 9. maj

                            

Mandag 21. maj – 2. Pinsedag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

 

Tirsdag 5. juni – Grundlovsdag: Lukket og ingen udkørsel

Deadlines:             senest kl. 10, 2 arbejdsdage før ønsket levering

                              Ønskes levering 6. juni… deadline kl. 10 d. 1. juni

                              Ønskes levering 7. juni… deadline kl. 10 d. 4. juni


11. avril 2018

news

NORDBYGG 2018

NORDBYGG 2018, Stockholm 10.-13. april

Vi har fået en lille hilsen fra vores kollegaer i Sverige.

De melder om travlhed på standen, og som på BYGGERI’2018 er der stor interesse for H+H ERGO® og produktnyheden; H+H TERMOELEMENTET

Kig forbi stand nr. c13:51 – hvis du er i nærheden!

 


13. mars 2018

news

Byggeri'18 skudt i gang

For H+H Danmark A/S vil vi i år benytte lejligheden til at introducere H+H Termoelementet™samt den nye laser pointer, som vil blive introduceret, som en del af tilbehørsprogrammet til H+H ERGO® ved en senere lejlighed.

Derudover lancerer vi vores nye kampagne på Comfortblokken® www.livikolderum.dk

Hen over de kommende dage fortæller vi mere om de mange nyheder.

 


14. mars 2018

news

Travlhed på H+H-standen

Med lige knap 7.000 besøgende på messens andendag var der travlhed allerede tidligt på dagen.

Vi havde rigtig mange besøgende på H+H-standen og fik rig lejlighed til, at fortælle om vores helt store produktnyhed i 2018 nemlig H+H Termoelementet™.

Interessen for Termoelementet™er ikke til at tage fejl af og de første testprojekter er allerede i hus.

 


13. mars 2018

news

Byggeriets Miljøpris - Særpris

Det er med allerstørste fornøjelse at kunne offentliggøre, at vi i dag vandt ”Byggeriets Miljøpris – Særpris” for udviklingen af H+H ERGO®
 
Under overskriften ”Det gode arbejdsmiljø skal hyldes” har Brancheforeningen Danske Byggecentre, valgt at indstifte en helt ny pris: Byggeriets Miljøpris - Særpris.
 
Nomineringskomitéen for Byggeriets Klimapriser begrunder valget af H+H Danmark A/S som årets vinder på følgende vis. Særprisen gives til en virksomhed, som gennem innovativ produktudvikling både har øget virksomhedens konkurrenceevne og bidraget til et dokumenteret bedre arbejdsmiljø på byggepladsen.
 
Det er med enorm glæde og stolthed vi modtager Byggeriets Miljøpris – Særpris og det bekræfter os i, at det betyder noget, at tænke innovation ind i dagligdagen ude på byggepladserne.


Billedtekst: Fredericia Kommunes borgmester Jacob Bjerregaard (tv.) overrækker her prisen til Adm. direktør Jacob Lypart.

 


8. mars 2018

news

Nedtælling til Byggeri'18

Vi er godt i gang med at gøre klar til næste uge og vi glæder os virkelig til at byde de besøgende velkommen på H+H standen, som altid stand D-5402, lige til højre for hovedindgangen.

Innovative og energirigtige løsninger vil igen være nøgleord, som er med til at tegne H+H's deltagelse på dette års messe.

Vi har nogle spændende nyheder med, som vi er stolte over at kunne vise frem og vi håber derfor at se dig på H+H standen .

Go' messe!

 

 

 


19. février 2018

news

Nyansættelse

Ahed Dalloul (29 år) starter som grafisk projektleder ved H+H Nordic den 19. februar 2018. Ahed er ansat under et IGU-forløb ved H+H Nordic samt Aarhus Kommune.

Et IGU-forløb er en integrationsgrunduddannelse, hvor flygtninge og/eller familiesammenførte starter i en lønnet praktikstilling og deltager i skoleundervisning fx danskundervisning. Vi ser frem til at Ahed starter ved H+H Nordic, så vi kan styrke vores grafiske og visuelle udtryk yderligere, men ligeledes hjælpe Ahed til at blive integreret i det danske arbejdsmarked.  

Hvis der er spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte Line Blauenfeldt Nielsen på LNI@HplusH.dk eller tlf.: 29725514.
 

26. janvier 2018

news

Nyansættelser pr. 1. februar 2018


Vi ønsker Morten Simonsen og Mawuli Elvis Kokou velkommen i henholdsvis Projektsalg og Tilbudsafdelingen pr. 1. februar 2018. Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Morten og Mawuli.

Morten Simonsen (47 år) er vores nye projektkonsulent i Projektsalg og -udvikling og kommer primært til at have sit virke i distrikt Midt- og Sønderjylland samt Fyn. Morten har haft eget tømrerfirma, og har de seneste mange år arbejdet som projektkonsulent og arkitektrådgiver i byggebranchen. Pr. 1. februar kan Morten kontaktes på tlf. 70240073 samt på e-mail: msi@HplusH.dk

Mawuli Elvis Kokou (27 år) er uddannet bygningskonstruktør og ny tilbudsberegner i vores Tilbudsafdeling. Pr. 1. februar kan Mawuli kontaktes på tlf. 70240054 samt på e-mail: mek@HplusH.dk
 

 


22. décembre 2017

Jule og nytårshilsen


4. mai 2017

Ny projektkonsulent i distrikt Nord- og Midtjylland

Ny projektkonsulent i distrikt Nord- og Midtjylland.

Den 15. maj 2017 tiltræder 47 årige Svend Stougaard som ny sælger hos H+H Danmark A/S. Svend kommer til H+H med en solid erfaring fra
Byggematerialeindustrien, i tidligere stillinger har beskæftiget sig med salg til projektmarkedet og entreprenører, samt salg til forhandlere.

Svend kan fra 15. maj kontaktes på tlf. 70240053 samt på e-mail: sst@HplusH.dk
Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Svend.

 

Svend Stougaard


1. décembre 2017

news

Vedr. Jul/Nytår 2018

Vedr. Jul/Nytår 2018

Til orientering er følgende deadlines gældende i juledagene 2017 samt d. 02.01.2018 Øvrige dage er vores normale deadline gældende; kl. 10.00 til levering 2 hverdage senere!

DEADLINES:
For levering onsdag d. 27/12 - er der deadline onsdag d. 20.12 kl. 15.00!
For levering tirsdag d. 2/1-18 – er der er deadline torsdag d. 28.12 kl. 10.00!

BEMÆRK: Kontoret holder lukket torsdag d. 21/12 – grundet WORKSHOP!
 
BULK-leverancer kan ikke finde sted mellem jul og nytår.
Første mulige BULK-leveringsdag efter årsskiftet er onsdag d. 03.01.2018 – deadline 29/12 kl. 10.00.
 
Da EXPAN holder lukket for produktion mellem jul og nytår – anbefales det at være i ekstra god tid i forbindelse med
bestilling af sager der indeholder specialbjælker, og som ønskes leveret i begyndelsen af 2018!
 
Vi ønsker dig en god december og en glædelig jul!

 


27. octobre 2017

Erfaren KAM-sælger til projektsalg

Erfaren KAM-sælger til projektsalg

Er du en erfaren KAM-sælger og har du lyst til at blive en del af en international virksomhed, så har H+H Danmark en spændende stilling til dig!

Om virksomheden:
H+H Danmark A/S er et datterselskab i H+H Koncernen, der producerer og sælger porebeton. Koncernen er børsnoteret og har de seneste år været gennem en forrygende udvikling med datterselskaber i både Vest- og Østeuropa og med en årlig omsætning på ca. DKK 1,6 mia. H+H koncernen har cirka 1100 ansatte på verdensplan og H+H koncernens danske datterselskab, H+H Danmark A/S, er en stærk og velfunderet organisation med hovedkontor i Aarhus.

H+H Danmark A/S arbejder i dag som en del af det mere konsoliderede H+H Nordic, med en mere fokuseret nordisk strategi. Vi har senest opstartet en afdeling for projektudvikling som primært fokuserer på arkitekternes byggeprojekter, rådgivere og bygherrer samt direkte med entreprenører.

Opgaven:
Til den nystartede projektudviklingsafdeling, søges en selvstændig og handlekraftig KAM-sælger. Du skal primært arbejde i det danske marked, men kan også inddrages i projekter med dine svenske kollegaer. Du får hjemmearbejdsplads og kan derfor have bopæl i hele landet.

Faglige kvalifikationer:
Du skal have erfaring som KAM-sælger og du vil, med reference til projektudviklingschefen, blive ansvarlig for udvalgte projekter og kunder. H+H Nordic arbejder allerede i dag struktureret med resultatplaner, som afslutter kvartalsvis. Derfor er det vigtigt, at du:

 • Har en byggefaglig baggrund og kendskab til byggebranchen, gerne som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, alternativt relevant håndværksmæssig baggrund som tømrer eller murer o.l.
       
 • Har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde med rådgivning af arkitekter, entreprenører og projektledere.
 • Kan etablere gode kunderelationer og dermed skabe gode resultater.
   
 • Er erfaren bruger af IT- og CRM systemer
   
 • Er struktureret og resultatorienteret.


Personlige kvalifikationer:

Som person skal du:

 •     Have en positiv drivkraft.
 •     Være vedholdende, ærlig og arbejde struktureret.
 •     Kunne samarbejde på tværs i organisationen.
 •     Have gode kommunikative evner.


Vi har en uformel omgangstone, og der er plads til et grin i vores travle hverdag.

Virksomheden tilbyder dig:
Et afvekslende job i en markedsledende virksomhed med dygtige og engagerede medarbejdere, som vil bakke dig op. Lønpakke inkl. pension, firmabil/ bilordning, pc m.m. forhandles efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karl Johan Spottag på tlf. 40 72 99 64.

 


31. octobre 2017

H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner

H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner

Hos H+H producerer vi porebeton med vigtige designmæssige og miljømæssige egenskaber. Derfor har vi en naturlig interesse i at blive en del af Utzon Centers spændende arbejde.
H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner Hos H+H producerer vi porebeton med vigtige designmæssige og miljømæssige egenskaber. Derfor har vi en naturlig interesse i at blive en del af Utzon Centers spændende arbejde.

Som Utzon Partner støtter vi centrets formidling af arkitektur og design sammen med flere andre toneangivende materialeleverandører og designvirksomheder.

Utzon Center er et nordisk oplevelseshus, der udover at vise nye strømninger inden for området også formidler Jørn Utzons arbejde og metoder via Utzon Arkivet. ...læs mere om Utzon Center.

Foto: Copyright Utzon Center

 


27. septembre 2017

Fremtidens miljøvenlige byggekomponenter

Fremtidens miljøvenlige byggekomponenter

Byggekomponenter bør både nu og i fremtiden sikre byggerier, der er miljøvenlige og har lang levetid. Endvidere bør de enkelte komponenter produceres på en måde, så de senere kan genanvendes. Det er krav, som H+H Termoblokken i høj grad lever op til.

Dementi fra Xella
Salgsdirektør i Xella Danmark A/S, Morten Bak har i et debatindlæg i Mestertidende samt på LinkedIn givet udtryk for, at termohærdet fenol som isoleringsmateriale i en sandwichkonstruktion, som det bruges i H+H Termoblokken, er problematisk. Dette er ganske enkelt forkert, og Morten Bak har da også efterfølgende udsendt et dementi.

Fremtidssikret byggeblok
I en tid, hvor klimaet ændrer sig, og ressourcer bliver knappe, er vi mange i byggebranchen, som tager udfordringerne alvorligt. Hos H+H afspejler det sig blandt andet i udviklingen af nye bæredygtige produkter som for eksempel H+H Termoblokken, der er designet til nemt at kunne overholde de kommende BR2020 krav til isolering af facade/klimaskærm. Samtidig er H+H Termoblokken udformet på en måde, så materialerne kan genanvendes efter endt brug.

Let at adskille og genanvende
Morten Bak har ganske ret i, at et produkts forskellige materialer skal kunne adskilles, før det er muligt at genanvende de enkelte komponenter. For H+H Termoblokkens vedkommende sker dette ganske rutinemæssigt og uproblematisk på lokale genbrugsstationer, så unødigt CO2 udslip fra lang transport undgås. Når porebetonen er adskilt fra isoleringsmaterialet, bliver det nedknust og derefter genanvendt, og vores porebeton har således en genanvendelsesgrad på næsten 100%. Dette er i øvrigt en metode, H+H har benyttet i mange år.

Fremtidens produkter
I H+H stræber vi efter at udvikle stadigt mere miljøvenlige produkter. Det gør vi blandt andet ved at forske i nye måder at genanvende restmaterialer på. Det ultimative mål er, at vores produkter får en cirkulær livscyklus frem for en lineær livscyklus. På den måde er vi med til at skabe fremtidens miljøvenlige byggekomponenter, som kan anvendes igen og igen.

 


3. juin 2017

Den perfekte levering

Beskadigede hjørner eller kanter. Det er frustrerende at tage hul på en palle porebeton fra H+H, hvis den er blevet skadet. Sådan behøver det ikke være. Godt nok er porebeton porøst, men det er nemt at undgå at dit byggeprojekt går i stå.

Få de gode råd til at få porebeton fra H+H leveret til byggeriet uden skader!


15. juillet 2017

OBS! Vigtig info. vedr. 5 kg. BLOKFIX

Vær venligst opmærksom på at der på vores 5 kg's limposer - BLOKFIX - DB. 8157513 er oplyst forkert blandingsforhold. På poserne fremgår det at man skal blande 5 kg. limpulver med ca. 8 liter vand - det er IKKE korrekt.

Det korrekte blandingsforhold er: 5 kg. limpulver blandes med ca. 1,6 liter vand.

Vi retter straks op på fejlen!