26. octobre 2021

news

Ny Teknisk Konsulent

”Det er fedt at være en del af noget større"

Der er en lille sandsynlighed for, at Morten Simonsen er skabslobbyist for DBU, når han sådan slynger om sig med deres fællesskabsmantra ⚽ Ikke desto mindre er det sådan, han har det med at være tilbage i vante rammer hos os, efter han i sommeren 2020 valgte at søge andre græsgange.

Morten har nemlig gjort lidt af et comeback i H+H. Nogen vil måske kende ham fra hans tidligere rolle i projektsalg, men selv om det er vante rammer, er han vendt tilbage med en ny jobtitel og andre arbejdsopgaver. Siden 1/9 har Morten siddet side om side med Peter Grønberg Hansen i teknisk afdeling, hvor der (også) er travlt. Men Morten nyder i stor stil at være tilbage, at have fået en kontorplads og ikke mindst kollegaer at sparre og tale med.

Og selv om H+H er den samme virksomhed på papiret som sidste sommer, er der alligevel lidt luftforandring at bemærke:

”Der er sket meget på det år, jeg var væk. Vi har fået ny direktør, nogen er rejst, og nye er kommet til. Så på en måde føler jeg mig da lidt ny, men fordelen er jo, at jeg kender produkterne og forretningen”, fortæller han.

Én ting er dog fortsat uforandret: det gode sammenhold, den høje faglighed og brede viden:

”Der er jo stadig mange i huset, der har været her i rigtig mange år. Så der er utrolig megen viden, og det gør også, at vi har et rigtig godt ry blandt kunderne. Det er tydeligt at mærke, når både montører, ingeniører, arkitekter og bygherrer ringer ind for at få hjælp til, hvordan man anvender vores produkter bedst muligt”.

Med 25 års erfaring indenfor byggebranchen er Morten mere end kvalificeret til at svare på de mange henvendelser og forespørgsler, der kommer. Og det er ikke kun os, der gerne vil gøre brug af hans viden:

”Det er en bred stilling med mange forskellige arbejdsopgaver, og det nyder jeg meget. For eksempel har jeg også været ude at undervise på bygningskonstruktøruddannelsen, og det har været super fedt".

Vi nyder i dén grad også at have Morten tilbage i H+H-folden, og vi glæder os over, at vores arbejdsplads er et sted, flere vender tilbage til, efter de har prøvet deres kræfter af andetsteds.