12. marts 2020

news

Vigtig orientering omkring foranstaltninger til begrænsning af COVID-19-epidemien

Kære kunder og samarbejdspartnere.
 

Vi er i en situation hvor regeringen og landets myndigheder, har bedt alle i samfundet om at tage et medansvar for at sikre, at vi kommer igennem denne svære tid på bedst mulig vis.
 

Hos H+H tager vi naturligvis dette ansvar meget alvorligt og vi følger udviklingen nøje, og vil i videst muligt omfang sørge for, at alle H+H’s ansatte arbejder hjemmefra i den kommende tid.
 

H+H Danmark A/S fortsætter den daglige drift
Vi fortsætter den daglige drift og du kan altså stadig komme i kontakt med os på både telefon og e-mail inden for normal arbejdstid.
 

Tilbudsafdelingen: https://www.hplush.dk/tilbudsafdeling

Ekspeditionen(ordre/afkald): https://www.hplush.dk/ekspedition


Frode Laursen, vores samarbejdspartner på logistiksiden og som disponerer for os samt sørger for at pakke og levere varer, er fortsat i operation, dog med de restriktioner der er anbefalet fra sundhedsmyndighederne mht. ingen fysisk kontakt med chaufføren samt hygiejne osv.
 

Vi vil løbende vurdere hvilke tiltag som er nødvendige for at imødekomme myndighedernes anbefalinger samt kommunikere dette til markedet efterhånden, som situationen udvikler sig. Derfor opfordres kunder og samarbejdspartnere til at holde øje med vores informationsplatforme i form af vores hjemmeside www.HplusH.dk samt sociale mediekanaler Facebook og LinkedIn.