H+H Danmark A/S er et datterselskab i den danskejede H+H koncern med forgrening i Nord- og Østeuropa. Vi har i Danmark mere end 80 års erfaring inden for produktion af porebeton!

H+H kan spore sin oprindelse tilbage til 1909, da murermester Henrik Johan Henriksen og teglværksejer Waldemar Kähler sammen etablerede “Singels-forretningen Omø”. Formålet med virksomheden var udvinding af sten og grus. I de efterfølgende år udvider virksomheden sine aktiviteter betydeligt og i 1937 påbegyndes produktionen af porebeton i Ølsted ved Frederiksværk. 

Den dag i dag er H+H en international koncern, som udvikler, producerer, sælger og distribuerer porebeton produkter og løsninger primært til vægge i boligbyggeri, industri -og erhvervsbyggeri. 

 

 

H+H har en stærk position i markedet og er i dag Europas andenstørste producent af porebeton. Vi tilbyder en bred pallette af services og løsninger for at sikre en høj kundetilfredshed. 

Det er H+H´s overordnede mål, at skabe enklere, lettere og miljørigtige byggemetoder for vores kunder – vi kalder vores tilgang ”Build with ease”.

Build with ease er, hvad der gør H+H unik på markedet:

Kvalitetsporebeton - er grundlaget for vores virksomhed
Betroet partner - er vores omdømme i branchen
Innovative løsninger - er hvordan vi skaber resultater

 

LINKS/DOWNLOADS

Om H+H

Compliance og politikker Compliance og politikker
INVESTOR H+H AKTIONÆR
HISTORIEN OM H+H Koncernen