29. January 2023

news

"Ny" mand i kundeservice

Da Morten Kock i september 2022 trådte ind ad døren hos H+H, hvor han i dag er en del af det svenske team og han som salgsassistent i samarbejde med Ronny skal assistere sælgerne og markedet i Sverige, var det ikke uden en vis spænding i kroppen.

Efter 28 år i den grafiske branche i diverse funktioner som blandt andet planlægger, indkøber, sælger mv. blev det tid til at vende et blad og tage fat på Morten K Version 2.0, hvilket altså betød en ny branche med nye kolleger og nye kunder/leverandører – altså en helt ny hverdag.

”Jeg så virkelig frem til at kaste mig ud i noget helt nyt, og selv om mit grundlæggende ønske er at yde den gode kundeservice, så kunne pakken med nye produkter og nye indtryk godt virke lidt overvældende.

Mit indtryk af mine kolleger, var – og ér stadig – fantastisk; et kalejdoskop af vidt forskellige mennesker, hvor tillid og respekt virkelig er i højsædet, så hos H+H kan man virkelig kun kan føle sig godt tilpas”.

Hjemme i privaten er Morten gift med Louise og med 3 udeboende børn, er der tid til løbeture, ferier/ophold og gode venner – og den nye rolle som bedstefar har en stor plads i hans hjerte.

- og nå ja, så bruges der også en del energi på at heppe på – og forsvare - det lokale fodboldhold…