Om H+H Danmark A/S
 

 

Pålidelig partner er vores renomme i branchen
Det er afgørende at have et pålideligt og langsigtet samarbejde med indgående teknisk viden og knowhow for at kunne bygge enkelt.
Hos H+H Danmark A/S er vi altid parate til at dele vores knowhow med kunderne og bistå kunderne med råd og vejledning i forbindelse med både aktuelle og fremtidige byggeprojekter.


Dialog
Det er vores mål at skabe tætte relationer til vores kunder, så vi kan udvikle produkter og løsninger, der gør en reel forskel i kundernes daglige arbejde. Hvis vi kan se en enklere vej gennem byggeprocesen, deler vi gerne vores erfaringer med kunderne.


Teknisk knowhow
Omkring 75 års erfaring inden for porebeton har gjort os til eksperter på området. Vi forstår vores kunder, hvad enten det gælder anbefaling af produkttype og -mængde eller den mest effektive byggemetode, og har de svar, kunderne skal bruge.


Pålidelig logistik
Vores kunder stoler på, at vi leverer på rette sted til rette tid. Dette tilsyneladende enkle forhold kræver enorm omhu i planlægning og logistik. Vi ved, at detaljerne er vigtige og gør vores yderste for altid at levere som lovet.