26. januar 2018

Nyansættelser pr. 1. februar 2018


Vi ønsker Morten Simonsen og Mawuli Elvis Kokou velkommen i henholdsvis Projektsalg og Tilbudsafdelingen pr. 1. februar 2018. Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Morten og Mawuli.

Morten Simonsen (47 år) er vores nye projektkonsulent i Projektsalg og -udvikling og kommer primært til at have sit virke i distrikt Midt- og Sønderjylland samt Fyn. Morten har haft eget tømrerfirma, og har de seneste mange år arbejdet som projektkonsulent og arkitektrådgiver i byggebranchen. Pr. 1. februar kan Morten kontaktes på tlf. 70240073 samt på e-mail: msi@HplusH.dk

Mawuli Elvis Kokou (27 år) er uddannet bygningskonstruktør og ny tilbudsberegner i vores Tilbudsafdeling. Pr. 1. februar kan Mawuli kontaktes på tlf. 70240054 samt på e-mail: mek@HplusH.dk
 

 16. januar 2018

H+H ERGO® nomineret til Byggeriets Miljøpris 2018

Vi er meget stolte over, at vores montagelift H+H ERGO® er blevet nomineret til prisen i kategorien ”produkt der bidrager til et bedre arbejdsmiljø”.


Nedslidning udbredt problem i byggebranchen
Tunge løft, træk og skub af vogne med tunge materialer, og i det hele taget hårdt fysisk arbejde gennem lang tid kan føre til skader og nedslidning af kroppen. For den enkelte medarbejder kan nedslidning på lang sigt føre til varige mén, invaliditet og tab af arbejdsevne.


H+H ERGO® fjerner tunge løft fra arbejdsprocessen
Montageliften H+H ERGO® er bygget til at overtage de tunge løft i forbindelse med montage af porebetonprodukter. Samtidig er H+H ERGO® den eneste montagelift i verden, der kan håndtere hele sortimentet af porebetonprodukter.


Optimalt design
H+H ERGOs design passer til både paller og emballage. Derfor kan montageliften uden problemer løfte produkterne fra pallen og køre dem hen til montagestedet. Liften er også udstyret med en moover. Så kan blokke, elementer og bjælker flyttes internt på byggepladsen uden, at det er nødvendigt at trække eller skubbe de tunge materialer rundt.


Sikkerhed i første række
Hos H+H arbejder vi med strategien Safety First. Det vil sige, at sikkerheden omkring vores produkter altid skal komme i første række. For H+H ERGO® betyder det, at liften dels er designet til at afhjælpe de dele af arbejdet, som på lang sigt kan få helbredsmæssige konsekvenser for den enkelte medarbejder, dels at liften er udstyret med en række sikkerhedsanordninger. Alt sammen skal det være med til at skabe et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø for de mennesker, som arbejder med H+Hs produkter.

Få mere information om H+H ERGO® her

 22. december 2017

Jule og nytårshilsen1. december 2017

Vedr. Jul/Nytår 2018

Vedr. Jul/Nytår 2018

Til orientering er følgende deadlines gældende i juledagene 2017 samt d. 02.01.2018 Øvrige dage er vores normale deadline gældende; kl. 10.00 til levering 2 hverdage senere!

DEADLINES:
For levering onsdag d. 27/12 - er der deadline onsdag d. 20.12 kl. 15.00!
For levering tirsdag d. 2/1-18 – er der er deadline torsdag d. 28.12 kl. 10.00!

BEMÆRK: Kontoret holder lukket torsdag d. 21/12 – grundet WORKSHOP!
 
BULK-leverancer kan ikke finde sted mellem jul og nytår.
Første mulige BULK-leveringsdag efter årsskiftet er onsdag d. 03.01.2018 – deadline 29/12 kl. 10.00.
 
Da EXPAN holder lukket for produktion mellem jul og nytår – anbefales det at være i ekstra god tid i forbindelse med
bestilling af sager der indeholder specialbjælker, og som ønskes leveret i begyndelsen af 2018!
 
Vi ønsker dig en god december og en glædelig jul!

 31. oktober 2017

H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner

H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner

Hos H+H producerer vi porebeton med vigtige designmæssige og miljømæssige egenskaber. Derfor har vi en naturlig interesse i at blive en del af Utzon Centers spændende arbejde.
H+H Danmark A/S bliver Utzon Partner Hos H+H producerer vi porebeton med vigtige designmæssige og miljømæssige egenskaber. Derfor har vi en naturlig interesse i at blive en del af Utzon Centers spændende arbejde.

Som Utzon Partner støtter vi centrets formidling af arkitektur og design sammen med flere andre toneangivende materialeleverandører og designvirksomheder.

Utzon Center er et nordisk oplevelseshus, der udover at vise nye strømninger inden for området også formidler Jørn Utzons arbejde og metoder via Utzon Arkivet. ...læs mere om Utzon Center.

Foto: Copyright Utzon Center

 27. oktober 2017

Erfaren KAM-sælger til projektsalg

Erfaren KAM-sælger til projektsalg

Er du en erfaren KAM-sælger og har du lyst til at blive en del af en international virksomhed, så har H+H Danmark en spændende stilling til dig!

Om virksomheden:
H+H Danmark A/S er et datterselskab i H+H Koncernen, der producerer og sælger porebeton. Koncernen er børsnoteret og har de seneste år været gennem en forrygende udvikling med datterselskaber i både Vest- og Østeuropa og med en årlig omsætning på ca. DKK 1,6 mia. H+H koncernen har cirka 1100 ansatte på verdensplan og H+H koncernens danske datterselskab, H+H Danmark A/S, er en stærk og velfunderet organisation med hovedkontor i Aarhus.

H+H Danmark A/S arbejder i dag som en del af det mere konsoliderede H+H Nordic, med en mere fokuseret nordisk strategi. Vi har senest opstartet en afdeling for projektudvikling som primært fokuserer på arkitekternes byggeprojekter, rådgivere og bygherrer samt direkte med entreprenører.

Opgaven:
Til den nystartede projektudviklingsafdeling, søges en selvstændig og handlekraftig KAM-sælger. Du skal primært arbejde i det danske marked, men kan også inddrages i projekter med dine svenske kollegaer. Du får hjemmearbejdsplads og kan derfor have bopæl i hele landet.

Faglige kvalifikationer:
Du skal have erfaring som KAM-sælger og du vil, med reference til projektudviklingschefen, blive ansvarlig for udvalgte projekter og kunder. H+H Nordic arbejder allerede i dag struktureret med resultatplaner, som afslutter kvartalsvis. Derfor er det vigtigt, at du:

 • Har en byggefaglig baggrund og kendskab til byggebranchen, gerne som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, alternativt relevant håndværksmæssig baggrund som tømrer eller murer o.l.
       
 • Har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde med rådgivning af arkitekter, entreprenører og projektledere.
 • Kan etablere gode kunderelationer og dermed skabe gode resultater.
   
 • Er erfaren bruger af IT- og CRM systemer
   
 • Er struktureret og resultatorienteret.


Personlige kvalifikationer:

Som person skal du:

 •     Have en positiv drivkraft.
 •     Være vedholdende, ærlig og arbejde struktureret.
 •     Kunne samarbejde på tværs i organisationen.
 •     Have gode kommunikative evner.


Vi har en uformel omgangstone, og der er plads til et grin i vores travle hverdag.

Virksomheden tilbyder dig:
Et afvekslende job i en markedsledende virksomhed med dygtige og engagerede medarbejdere, som vil bakke dig op. Lønpakke inkl. pension, firmabil/ bilordning, pc m.m. forhandles efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karl Johan Spottag på tlf. 40 72 99 64.

 29. september 2017

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

H+H Danmark A/S tildeles innovationspris

Overrækkelsen af Patent Nords Innovationspris 2017 fandt sted den 5. oktober 2017 ved en reception hos H+H Danmark A/S i Viby.

H+H Danmark A/S får prisen for montageliften H+H ERGO®, som på innovativ vis kombinerer forbedret arbejdsmiljø med øget konkurrenceevne.

Montageliften H+H ERGO® er et resultat af H+Hs langvarige fokus på udvikling i en branche, hvor konkurrencen er intens. Med H+H ERGO® kan montørerne ude på byggepladsen nu montere vægelementerne betydeligt hurtigere end tidligere og samtidig undgå de tunge manuelle løft under byggeprocessen. Det forbedrede arbejdsmiljø giver sammen med tidsfaktoren H+H en konkurrencefordel, som virksomheden kan udnytte til at cementere sin stærke position på porebetonmarkedet.

Innovationsprisen er indstiftet af Patent Nord i år 2011, og bliver uddelt en gang årligt til en person eller en virksomhed, som i et bemærkelsesværdigt omfang har udviklet nye innovative produkter og effektivt patentbeskyttet de nye produkter til glæde for hele det danske samfund.

Læs mere om innovationsprisen på http://patent-nord.dk/index.php/innovationsprisen.

 
 
     

Adm. direktør Jacob Lypart, H+H Danmark A/S får overrakt prisen af
Adm. direktør Hans Harding fra Patent Nord ApS

 

   


27. september 2017

Fremtidens miljøvenlige byggekomponenter

Fremtidens miljøvenlige byggekomponenter

Byggekomponenter bør både nu og i fremtiden sikre byggerier, der er miljøvenlige og har lang levetid. Endvidere bør de enkelte komponenter produceres på en måde, så de senere kan genanvendes. Det er krav, som H+H Termoblokken i høj grad lever op til.

Dementi fra Xella
Salgsdirektør i Xella Danmark A/S, Morten Bak har i et debatindlæg i Mestertidende samt på LinkedIn givet udtryk for, at termohærdet fenol som isoleringsmateriale i en sandwichkonstruktion, som det bruges i H+H Termoblokken, er problematisk. Dette er ganske enkelt forkert, og Morten Bak har da også efterfølgende udsendt et dementi.

Fremtidssikret byggeblok
I en tid, hvor klimaet ændrer sig, og ressourcer bliver knappe, er vi mange i byggebranchen, som tager udfordringerne alvorligt. Hos H+H afspejler det sig blandt andet i udviklingen af nye bæredygtige produkter som for eksempel H+H Termoblokken, der er designet til nemt at kunne overholde de kommende BR2020 krav til isolering af facade/klimaskærm. Samtidig er H+H Termoblokken udformet på en måde, så materialerne kan genanvendes efter endt brug.

Let at adskille og genanvende
Morten Bak har ganske ret i, at et produkts forskellige materialer skal kunne adskilles, før det er muligt at genanvende de enkelte komponenter. For H+H Termoblokkens vedkommende sker dette ganske rutinemæssigt og uproblematisk på lokale genbrugsstationer, så unødigt CO2 udslip fra lang transport undgås. Når porebetonen er adskilt fra isoleringsmaterialet, bliver det nedknust og derefter genanvendt, og vores porebeton har således en genanvendelsesgrad på næsten 100%. Dette er i øvrigt en metode, H+H har benyttet i mange år.

Fremtidens produkter
I H+H stræber vi efter at udvikle stadigt mere miljøvenlige produkter. Det gør vi blandt andet ved at forske i nye måder at genanvende restmaterialer på. Det ultimative mål er, at vores produkter får en cirkulær livscyklus frem for en lineær livscyklus. På den måde er vi med til at skabe fremtidens miljøvenlige byggekomponenter, som kan anvendes igen og igen.

 15. juli 2017

OBS! Vigtig info. vedr. 5 kg. BLOKFIX

Vær venligst opmærksom på at der på vores 5 kg's limposer - BLOKFIX - DB. 8157513 er oplyst forkert blandingsforhold. På poserne fremgår det at man skal blande 5 kg. limpulver med ca. 8 liter vand - det er IKKE korrekt.

Det korrekte blandingsforhold er: 5 kg. limpulver blandes med ca. 1,6 liter vand.

Vi retter straks op på fejlen!

 

 3. juni 2017

Den perfekte levering

Beskadigede hjørner eller kanter. Det er frustrerende at tage hul på en palle porebeton fra H+H, hvis den er blevet skadet. Sådan behøver det ikke være. Godt nok er porebeton porøst, men det er nemt at undgå at dit byggeprojekt går i stå.

Få de gode råd til at få porebeton fra H+H leveret til byggeriet uden skader!4. maj 2017

Ny projektkonsulent i distrikt Nord- og Midtjylland

Ny projektkonsulent i distrikt Nord- og Midtjylland.

Den 15. maj 2017 tiltræder 47 årige Svend Stougaard som ny sælger hos H+H Danmark A/S. Svend kommer til H+H med en solid erfaring fra
Byggematerialeindustrien, i tidligere stillinger har beskæftiget sig med salg til projektmarkedet og entreprenører, samt salg til forhandlere.

Svend kan fra 15. maj kontaktes på tlf. 70240053 samt på e-mail: sst@HplusH.dk
Vi håber, at både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Svend.

 

Svend Stougaard